idagranbeck.blogg.se

seg och trött

Kategori: Allmänt

Ville inte lämna sängen imorse... Det var så vamt och skönt under täcket men så sjukt kallt utanför. Att jag sover i shorts gör det inte lättare att stiga upp heller. Men var iallafall uppe i god tid ifall spårvagnarna var inställda, precis som gårdagen. 
 
Dagen började med en bra föreläsning och avslutades med en inte-så-bra föreläsning. Hatar när föreläsare läser direkt ur sin powerpoint. Powerpoint:en är ett hjälpmedel där man kan ha stödord och vissa citat, inte en bok som man läser ur. 
 
Jag har köpt kurslitterarur på adlibris som inte kommit ännu och imorgon har jag ett seminarium där jag verkligen behöver dem.. aaaah så irriterande. Nu sitter jag iallafall hemma och tittar på massa live framträdanden av mina favorit artiser (det mesta består av mina favorit band haha).
 
Något jag gillar extra mycket är när ett av mina favorit band gör en cover på ett av mina andra favorit bands låtar.  
 
Det får nog bli en liten promenad till spårvagnarna sen för jag måste verkligen iväg till the body shop och köpa ny ansiktskräm. Min hy är lika torr som sandpapper, särskilt i dessa kalla tider. Usch så mycket utgifter haha. Behöver ändå gå ut och få lite luft... och handla mat, vilket är det tråkigaste som finns. Hade helst velat ligga i soffan och fortsätta titta/lyssna på mina favorit band. 
Älskar Halsey, hon är nog min favorit bland de kvinnliga artisterna jag lyssnar på. Hennes lyrics är så sjukt emotional, LOVE IT!