idagranbeck.blogg.se

sjuk

Kategori: Allmänt

Det enda jag har gjort de senste tre veckorna är att hosta sönder min hals, äta massa halstabletter, dricka te (jag dricker säkert mer än en liter om dagen) och så äter jag alvedon och hostmedicin.  För ungefär tre veckor sedan blev jag föryld och hostade ganska mycket men tillfrisknade fort. Då tänkte jag att det var okej att träna eftersom jag bara hostade lite lätt. Men gud så fel jag hade, det blev bara värre och nu kan jag knappt göra någonting. Jag blir nämligen yr direkt, jag kan inte ens gå ner för trappan utan att bli yr.
Igår gick jag till vårdcentralen för att se om jag hade halsfluss (det kändes som det).På morgonen hade jag 39,2 graders feber så jag kände att jag borde gå dit. Jag hade alla symptomen men jag hostade och tydligen så har man inte halsfluss om man hostar. Men jag fick alvedon och ny hostmedicin som var starkare än den jag hade innan. De senaste nätterna har jag bara fått 1-2 timmars sömn, vilket har gjort mig väldigt sliten och trött. Jag hade tänkt blogga tidigare men jag har faktiskt inte orkat pga tröttheten. 
 
Jag har spenderat mycket av min tid på tumblr och youtube.
Jag älskar Lydias cover av Taeyangs(från det sydkoreanska bandet Big Bang som jag älskar) låt Eyes, nose, lips. Lydia är från USA men jobbar på YG Entertainment i sydkorea och när hon inte är där och jobbar dansar hon i Quest Crew. Jag avgudar hennes röst och hon är en fantastisk låtskrivare. 
Bring Me The Horizons nya låt är så sjukt bra , älskar texten.