idagranbeck.blogg.se

dator och tatuerings talk

Kategori: Allmänt

Nu har jag äntligen köpt en dator och jag kommer förhoppningsvis vara mer aktiv här. Just nu försöker jag lära mig hur jag ska använda min dator, det är väldigt stor skillnad på min nya dator och min gamla skoldator. Nu har jag windows 8 och den känns lite mer komplicerad än windows 7 som jag hade innan. 
 
Det senaste har jag varit sjukt sugen på att tatuera mig. vill ha den här texten "You and I will go so far, you and I will light the dark. You're the better half of me, you're the only half I need" eller "We all carry these things inside that no one else can see. They hold us down like anchors. They drown us out at sea." den första är från You Me At Six's låt "wild ones" och den andra är från Bring Me the Horizon's "Chelsea smile" 
Jag gillar båda texterna men jag gillar texten från "wild ones" bättre, det som hindrar mig är att texten är för lång för jag vill ha den lite under armvecken. Den ska delas upp i två delar för jag vill ha den på båda mina armar men den blir ändå för lång. Men jag vill försöka få det att funka.